Feestvierders ontsnappen via daken

Feestvierders ontsnappen via daken

Ze mochten dan aan de politie zijn ontsnapt, twee jeugdige bezoekers van een feestje aan de Van Weedestraat, hun identiteit konden ze niet verborgen houden. Ze hadden namelijk in de woning spullen achtergelaten die de politie alsnog op hun spoor zette.

Om 02:15 uur riep de politie de assistentie van de brandweer in om met de hoogwerker de daken af te zoeken van de woningen boven de winkels aan de Van Weedestraat. Bewoners hadden de politie gebeld omdat ze gestoord werden door jongelui die over de daken en dakkapellen liepen. Het bleek om twee jongens te gaan die op een feestje waren en mogelijk door drankgebruik uit balorigheid op de daken een luchtje waren gaan scheppen.

Een politieagente ging met een brandweerman mee de hoogte in om de veroorzakers van de overlast op te sporen, maar zij waren waarschijnlijk door een hek op een van de daken en via een trap weggekomen.

De politie besloot aan de hand van de gevonden spullen van de jongens een bezoek aan hun ouders te brengen. Een straf zullen ze dus niet ontlopen.

© Copyright Jan van Steendelaar ~ Eempers