Auto raakt drie bomen, bestuurder gewond

Auto raakt drie bomen, bestuurder gewond

Het was een zware klap waardoor omwonenden zondagmorgen op de Amersfoortsestraat werden gewekt, gevolg van een eenzijdig verkeersongeluk. Daarbij viel een gewonde, de bestuurder van de auto die tegen drie bomen was gebotst.

Hulpdiensten werden omstreeks 04:45 uur gealarmeerd, waaronder de brandweer omdat er sprake zou zijn van een beknelling. Dat bleek niet het geval. Ambulancemedewerkers konden het slachtoffer zelf uit de auto krijgen. Hij was aanspreekbaar en werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde vermoedelijk doordat de bestuurder de macht over het stuur verloor en naar rechts de weg afschoot. In de berm raakte hij twee bomen die deels afbraken en over het voetpad en in de berm vielen. De auto kwam tegen een derde boom tot stilstand. De brandweer heeft de afgebroken bomen in stukken gezaagd en zo de weg weer vrijgemaakt.

De auto was total-loss en werd door een berger opgehaald. Het verkeer werd gedurende de afwikkeling van het incident over één rijbaan geleid.

© Copyright Jan van Steendelaar ~ Eempers